Vinneren av BegeistRingsprisen 2015

Ammehjelpen deler årlig ut BegeistRingsPrisen til en barselavdeling, helsestasjon eller andre som arbeider med ammende mødre. Prisen ble delt ut i dag, under Ammehjelpens Fagseminar hvor det var 250 personer tilstede.

 ★★★

Det er en stor glede å gratulere NyfødtIntensiv ved St Olavs Hospital i Trondheim som vinner av prisen! 

★★★

 

Det som er ekstra gledelig for vinnerne av prisen, er at nominasjoen kommer fra en mor med en selvopplevd hisotorie, noe som vitner om at avdelingen som vant har gjort en fremragende jobb med å gi god faglig ammeveiledning, samt en herlig dose menneskelig omsorg i den viktige barseltiden. Les mer om BegeistRingsprisen her.

 

Begeistringsprisen2015

 

Dette sier moren som nominerte avdelingen: «De fikk meg til å føle meg flink og jeg ble motivert til å fortsette å prøve. Jeg følte meg aldri presset til å amme, slik jeg har lest utallige eksempler om, sier Nevervei.» Les hele den gledelige hsitorien til moren her 🙂

 

Hipp hurra for Nyfødt Intensiv ved St Olavs! 🙂

 

 

HilsenVibeke

 

 

Related posts

Ammehjelpens begeistringspris 2018

Ammehjelpens begeistringspris for 2018 gikk til barselavdelingen ved UNN Tromsø. Prisen ble delt ut under Ammehjelpens fagseminar fredag 13. april. Jordmødrene Kathrine Hågensen og Kristina Halvorsen mottok prisen på vegne av UNN. Begeistringsprisen deles ut til en barselavdeling, helsestasjon eller andre som arbeider med ammende mødre. Den skal være...

Les mer

Legg inn en kommentar