Ammehjelpens BegeistRingsPris 2016

Helsesøster Anita Skjellerud (t.h.) ved Bryn helsestasjon i Bærum er vinner av Ammehjelpens BegeistRingsPris 2016. Prisen ble overrakt fredag 27. mai av Kine Vazon fra Ammehjelpen.

Ammehjelpens BegeistRingsPris er blitt delt ut siden 2011. Mødre som har fått god hjelp av helsepersonell til å lykkes med amming, kan nominere. Juryen består av Ammehjelpens styre og Daglig Leder.

Anita Skjellerud fikk prisen for god veiledning og oppfølging av en familie med en baby med leppe/ganespalte. Solid fagkunnskap og god forståelse for familiens og morens ønsker var juryens begrunnelse for å gi Anita prisen.

Ammehjelpen gratulerer hjertligst med prisen!

De andre nominerte var:
Ammepoliklinikken ved Riksospitalet.
Barselhotellet, (4. etasje) ved Ullevål sykehus.
Helsesøster Kari Lillevangstu på Grünerløkka Helsestasjon i Oslo.
Barselhotellet ved Stavanger Universitetssykehus.
Barselavdelingen ved Bærum Sykehus.
Merete Aandal Olsen ved ammepoliklinikken ved Molde sykehus.
Oddbjørg Talmoen, Barsel 4C ved Sykehuset i Vestfold.

Related posts

høring stortinget

Ammehjelpen på stortinget!

Ammehjelpen er som dere kanskje vet en frivillig, partipolitisk uavhengig, humanitær organisasjon som ble stiftet i 1968. Vi fyller altså 50 år i år 2018. Hipp hurra!!! Ammehjelpen består per i dag av rundt 160 aktive ammehjelpere som veileder andre mødre på fritiden sin. I 2017 besvarte vi nesten...

Les mer

Herde brystvortene – ja eller nei?

På 70-tallet ble amerikanske sykepleiere instruert til å lære bort herding av brysvorter til gravide. Dette var stort sett den eneste forberedelsen til amming som ble gitt til blivende mødre. At amming i seg selv var en av de viktigste grunnpilarene for god folkehelse og hvorfor, var lite kjent,...

Les mer

Legg inn en kommentar