Ammehjelpens BegeistRingsPris 2016

Helsesøster Anita Skjellerud (t.h.) ved Bryn helsestasjon i Bærum er vinner av Ammehjelpens BegeistRingsPris 2016. Prisen ble overrakt fredag 27. mai av Kine Vazon fra Ammehjelpen.

Ammehjelpens BegeistRingsPris er blitt delt ut siden 2011. Mødre som har fått god hjelp av helsepersonell til å lykkes med amming, kan nominere. Juryen består av Ammehjelpens styre og Daglig Leder.

Anita Skjellerud fikk prisen for god veiledning og oppfølging av en familie med en baby med leppe/ganespalte. Solid fagkunnskap og god forståelse for familiens og morens ønsker var juryens begrunnelse for å gi Anita prisen.

Ammehjelpen gratulerer hjertligst med prisen!

De andre nominerte var:
Ammepoliklinikken ved Riksospitalet.
Barselhotellet, (4. etasje) ved Ullevål sykehus.
Helsesøster Kari Lillevangstu på Grünerløkka Helsestasjon i Oslo.
Barselhotellet ved Stavanger Universitetssykehus.
Barselavdelingen ved Bærum Sykehus.
Merete Aandal Olsen ved ammepoliklinikken ved Molde sykehus.
Oddbjørg Talmoen, Barsel 4C ved Sykehuset i Vestfold.

Related posts

Herde brystvortene – ja eller nei?

På 70-tallet ble amerikanske sykepleiere instruert til å lære bort herding av brysvorter til gravide. Dette var stort sett den eneste forberedelsen til amming som ble gitt til blivende mødre. At amming i seg selv var en av de viktigste grunnpilarene for god folkehelse og hvorfor, var lite kjent,...

Les mer

Ammehjelpens begeistringspris 2018

Ammehjelpens begeistringspris for 2018 gikk til barselavdelingen ved UNN Tromsø. Prisen ble delt ut under Ammehjelpens fagseminar fredag 13. april. Jordmødrene Kathrine Hågensen og Kristina Halvorsen mottok prisen på vegne av UNN. Begeistringsprisen deles ut til en barselavdeling, helsestasjon eller andre som arbeider med ammende mødre. Den skal være...

Les mer

Legg inn en kommentar