Velkommen til Ammehjelpens nye ammeblogg!

Hei alle fine ammemammaer!

Velkommen til Ammebloggen i ny drakt!
Vi er stolte over å presentere vår egen nyoppussede blogg <3

I flere år har Ammehjelpsbloggen med ulike aktuelle temaer blitt publisert hos Babyverden og videre her på vår egen nettside, med stadig økende antall lesere.

Fra i dag står vi helt på egne, stødige ben for å kunne gi dere et høyfokusert blikk på ammingens utfordringer, gleder og sorger. Her vil det kun være Ammehjelpen som publiserer sitt eget stoff og jeg lover deg en lettlest blogg uten kommersiell reklame mellom avsnittene. Vi kommer til å fortsette å linke til viktige artikler fra Ammehjelpen, så dere lett kan finne frem til grundigere informasjon om kjerneinnholdet i blogginnlegget.

Temaene vil være varierte og baseres på de spørsmålene vi veldig ofte får og de utfordringene vi ser at ammemødre gjerne dumper borti i løpet av ammeperioden. Men også vil det komme innslag om spesielle problemer som det kanskje ikke snakkes så ofte eller høyt om.

Jeg har hatt æren av å være ammeblogger siden august i fjor- og dere skulle bare vite hvor herlig det er å kjenne på følelsen av å nå frem til dere og kunne hjelpe til med alskens støtte og råd. Innleggene vil fortsatt bære preg av en litt uhøytidelig tone- men samtidig få frem viktige og ikke minst kunnskapsbaserte råd.

Og heldig er jeg som har fått med meg en liten bukett av andre ammehjelpere som også vil bidra med innlegg i vår nye ammeblogg! Det gleder jeg meg skikkelig til, og håper dere vil få lese mange gode og inspirerende innlegg fremover. Ammehjelpen vil publisere linker til innleggene på Ammehjelpens og Ammehjelpsgruppens facebookside jevnlig, slik som før- så følg oss gjerne der.

Dere kan selv gå inn på bloggen vår og lete frem alle artikler vi har skrevet til enhver tid. De vil være tilgjengelige så lenge de fortsatt er aktuelle.

Vi ønsker med dette alle gravide, ammende, helsepersonell og andre interesserte i å følge bloggen vår! Vårt mål er å bidra med kunnskap om amming slik at alle mødre som ønsker å amme skal få den beste veiledning helt fra start!

Velkomstklem fra ammehjelper Tonje.

 

Related posts

Ammingens plass i permisjonsdebatten – en oppklaring til Ingrid Huitfeldt, Martin Andresen og Aksel Braanen Sterri

I innlegget deres omkring tredeling av foreldrepermisjonen påstår dere at amming ikke er viktig for norske barn, og at det derfor ikke er så farlig om noen sliter med å kombinere amming og jobb. Den manglende kildekritikken vitner om fravær av kunnskap om et av de viktigste folkehelsetiltakene i...

Les mer

Legg inn en kommentar