To nye æresmedlemmer i Ammehjelpen

På Landstreffet vårt i år var vi så heldige å få utnevnt to nye æresmedlemmer i Ammehjelpen: Else Nielsen og Tine Greve ♡

Disse to fantastiske damene er vi superstolte av!

Else Nielsen har vært ammehjelper i over 40 år, og har blant annet vært veileder og godkjent over 400 nye ammehjelpere! Bare å ta av seg hatten. I tillegg til at hun har gitt råd til mødre som har hatt bruk for hennes hjelp i alle disse årene.

Tine Greve, jordmor, IBCLC og ammehjelper – Hun har blant annet holdt utallige forelesninger om amming i inn- og utland, vært ansvarlig for det faglige innhold i Ammehjelpsoppgaven, og primus motor for Ammehjelpens fagseminar og landstreff i flere år. Listen er uendelig.

Vi gratulerer så mye med utnevnelsen Æresmedlem i Ammehjelpen til begge to! ♡

Related posts

Ammehjelpens begeistringspris 2018

Ammehjelpens begeistringspris for 2018 gikk til barselavdelingen ved UNN Tromsø. Prisen ble delt ut under Ammehjelpens fagseminar fredag 13. april. Jordmødrene Kathrine Hågensen og Kristina Halvorsen mottok prisen på vegne av UNN. Begeistringsprisen deles ut til en barselavdeling, helsestasjon eller andre som arbeider med ammende mødre. Den skal være...

Les mer

Legg inn en kommentar