To nye æresmedlemmer i Ammehjelpen

På Landstreffet vårt i år var vi så heldige å få utnevnt to nye æresmedlemmer i Ammehjelpen: Else Nielsen og Tine Greve ♡

Disse to fantastiske damene er vi superstolte av!

Else Nielsen har vært ammehjelper i over 40 år, og har blant annet vært veileder og godkjent over 400 nye ammehjelpere! Bare å ta av seg hatten. I tillegg til at hun har gitt råd til mødre som har hatt bruk for hennes hjelp i alle disse årene.

Tine Greve, jordmor, IBCLC og ammehjelper – Hun har blant annet holdt utallige forelesninger om amming i inn- og utland, vært ansvarlig for det faglige innhold i Ammehjelpsoppgaven, og primus motor for Ammehjelpens fagseminar og landstreff i flere år. Listen er uendelig.

Vi gratulerer så mye med utnevnelsen Æresmedlem i Ammehjelpen til begge to! ♡

Related posts

høring stortinget

Ammehjelpen på stortinget!

Ammehjelpen er som dere kanskje vet en frivillig, partipolitisk uavhengig, humanitær organisasjon som ble stiftet i 1968. Vi fyller altså 50 år i år 2018. Hipp hurra!!! Ammehjelpen består per i dag av rundt 160 aktive ammehjelpere som veileder andre mødre på fritiden sin. I 2017 besvarte vi nesten...

Les mer

Herde brystvortene – ja eller nei?

På 70-tallet ble amerikanske sykepleiere instruert til å lære bort herding av brysvorter til gravide. Dette var stort sett den eneste forberedelsen til amming som ble gitt til blivende mødre. At amming i seg selv var en av de viktigste grunnpilarene for god folkehelse og hvorfor, var lite kjent,...

Les mer

Legg inn en kommentar